Kedai Dewasa | Vimax Malaysia | Minyak Lintah | Ubat Kuat | Candy B

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Jamu Surut Ayu Review | Susut Ayu Original 2017 | Jamu Surut Ayu Testimoni | Kopi Surut Ayu Jamu Surut Ayu Review | Susut Ayu Original 2017 | Jamu Surut Ayu Testimoni | Kopi Surut Ayu
4.5
Jamu Surut Ayu Review | Susut Ayu Original 2017 | Jamu Surut Ayu Testimoni | Kopi Surut Ayu Anda mengalami masalah berikut? :: Berat... Jamu Surut Ayu Review | Susut Ayu Original 2017 | Jamu Surut Ayu Testimoni | Kopi Surut Ayu

jamu surut ayu

Jamu Surut Ayu Review | Susut Ayu Original 2017 | Jamu Surut Ayu Testimoni | Kopi Surut Ayu

Anda mengalami masalah berikut?
:: Berat badan yang berlebihan
:: Berat badan yang susah nak turun
:: Tiada masa untuk senaman
:: Tidak dapat kawal nafsu makan
:: Nak kawin..so nak turunkan berat badan dengan cepat & berkesan
:: Susah nak cari saiz baju yang di ingini
:: Sering menjadi bahan ejekan akibat gemuk
Anda salah seorang daripada mereka????
Atasi masalah ini dengan hanya mengamalkan JAMU SURUT AYU 100% ORIGINAL dari Indonesia!!

APA ITU JAMU SURUT AYU

Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Jamu Surut Ayu @ Surut Ayu @ Jamu Susut Ayu. Jamu Surut Ayu testimoni dan Jamu Surut Ayu review memang banyak melambak dah. Surut Ayu merupakan jamu terbaik dari INDONESIA. surut ayu jamu herbal ramuan alami semula jadi untuk Menurunkan Berat badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak dengan cepat dan menghapuskan pemendapan lemak. Tidak perlu banyak senaman dan diet

KHASIAT JAMU SURUT AYU

Membantu Menurunkan berat badan
Membantu Mengecilkan perut
Membantu Membakar/menghancurkan lemak
Membantu Mengurangi nafsu makan
Membantu Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit)
Membantu Merangsang metabolisme
Membantu Mengencangkan otot perut

KANDUNGAN JAMU SURUT AYU

Guarana 15%
Rhea radix
Garcinia cambogia
Curcuma rhizoma
Royal jelly
PRODUK JAMU SURUT AYU ini mendapat pengiktirafan dari GMP.

harga surut ayu

CARA MAKAN JAMU SURUT AYU

Makan 2 biji pada waktu pagi (30 minit sebelum sarapan)
Pegambilan hanya 1kali untuk sehari

FAQ/PANTANG LARANG/TIPS JAMU SURUT AYU

1)Jamu surut ayu bahaya/jamu surut ayu beracun?efek samping surut ayu?

Ye memang Bahaya..Jamu surut ayu berbahaya ialah yang surut ayu tiruan. Disebabkan nak cari Jamu surut ayu murah..last last terbeli Jamu surut ayu tiruan..surut ayu mengandungi racun..AWAS..Berhati-hatilah..pakaian beli yang tiruan takpe lagi..barang makanan ni, kita makan khasiat..khasiat jadi dia, kita makan racun , racunlah jadi dia. surut ayu dijamin selamat jika mengikut aturan yang ditetapkan. Jamu surut ayu original dibuat dari herba-herba terpilih.Semua bahan-bahan diatas boleh didapati secara semulajadi dan tidak diproses secara kimia. Jamu surut ayu bahaya ialah yang palsu yang surut ayu mengandung racun Sibutramine! Dapatkan yang Surut ayu original dari Kedai Dewasa🙂

2) Jamu Surut Ayu kkm/jamu surut ayu kelulusan kkm

Tiada kkm..surut ayu dari indonesia.
Boleh check samaada jamu surut ayu dalam list atau tidak produk yang dibatalkan pendaftaran/tidak berdaftar/tidak bernotifikasi dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan tidak dibenarkan dijual di pasaran.
http://www.pharmacy.gov.my/v2/ms/apps/adulterated

Jamu Surut Ayu kkm

3)Pantang Larang Jamu Surut Ayu

✔Dilarang untuk wanita hamil dan menyusui anak-Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
✔Pengguna yang menghidap penyakit kronik tidak di benarkan mengambil JSA kerana akan membahayakan keadaan.Yg consume ubat doktor hari2 pun tak boleh ambil.
✔Yg kurang darah @ tekanan darah rendah jika dia selalu alami pening kepala akibat masalh tu pun tak boleh ambil jsa.

4)Kesan Jamu Surut Ayu?

✔JSA akan meningkatkan metabolisma badan. Oleh itu jika anda mengalami “healing crisis” @ alahan @situasi seperti dibawah sila bertenang kerana ia adalah normal
#1.Lebih bertenaga : Lebih bertenaga bermaksud badan anda mampu memaksimumkan sehabis mungkin karbohidrat yang diambil untuk tujuan penghasilan tenaga. Jika anda berasa letih, maka terdapat kecacatan dalam diet dan program mengawal berat badan yang anda sedang amalkan. Badan bekerja lebih lancar dan pantas berbanding biasa.
#2.Kerap berpeluh : Ini merupakan kesan sampingan kepada situasi di (1). Lebih bertenaga juga membawa maksud badan melakukan kerja dengan lebih pantas berbanding biasa, dan itu semua menghasilkan lebih banyak haba berbanding biasa. Terlalu banyak haba dalam badan akan menghasilkan respon yang seterusnya, yakni sistem penyejukan semulajadi yang dikenali sebagai “peluh”. Bayangkan badan kita seperti laptop. Apabila laptop tersebut terpaksa melakukan banyak kerja dalam satu-satu masa, laptop akan menjadi panas, sekaligus kipas akan berpusing lebih pantas berbanding biasa.
#3.Kurang rasa sejuk suhu luaran, badan lebih suam : Ini juga berkait rapat dengan apa yang tertulis di (2).
#4.Rasa lebih ghairah (lelaki) : Lelaki yang melakukan weight training akan mengalami peningkatan hormon dalam badan untuk tujuan pertumbuhan (membaiki kembali otot-otot yang terkoyak). Antara kesan-kesan peningkatan hormon ni ialah lelaki akan menjadi lebih gagah, pantas (seperti pemangsa), lebih berkeyakinan, dan peningkatan keinginan seks terhadap pasangan perempuan.
#5.Degupan jantung dan nafas menjadi lebih pantas : Mungkin situasi ini sering dialami oleh mereka yang kurang stamina dan jarang bersenam. Jika anda seorang yang aktif dan rajin bersenam hampir setiap hari, termasuklah melakukan kardio, anda akan mengalami situasi ini pada keesokan pagi selepas bangun dari tidur.
#6.Cepat berasa lapar walaupun baru sahaja selesai menikmati juadah utama : Ini berbeza dengan nafsu makan. Perbezaannya sangat ketara,kecepatan rasa lapar ini berlaku kerana perut merembeskan lebih banyak enzim pencernaan berbanding biasa, sekaligus mengambil masa yang singkat untuk mencernakan kesemua makanan yang diambil.
#7.Sentiasa mahu terkencing : Pernah terfikir mengapa anda sentiasa terasa nak terkucil acap kali ketika berada di dalam bilik berhawa dingin? Ini kerana, peralihan badan daripada suhu biasa (suhu bilik) kepada suhu hawa dingin akan menyebabkan badan menghasilkan lebih banyak haba untuk memanaskan badan yang kesejukan, dan ini bersamaan dengan peningkatan metabolisma. Kesan daripada peningkatan metabolisma ini ialah fungsi badan akan bekerja lebih “pantas” berbanding biasa, ini termasuklah proses yang melibatkan bagaimana ginjal kita bekerja (menyingkirkan bahan kumuhan melalui air kencing).
Walaubagaimanapun, tidak mustahil jika anda kencing lebih kerap berbanding hari-hari sebelumnya walaupun anda tidak berada di dalam bilik berhawa dingin, dan itu menunjukkan kadar metabolisma anda sedang meningkat (andaian ini menganggap anda tidak menghidapi Urinary Tract Infection).

5) Cara makan Jamu Surut Ayu untuk kesan OPTIMUM?

✔Yang Paling penting..Perbanyakkan minum air putih sekurang-kurangnya 3liter/lebih sehari! Minum air kosong smpai air kencing mnjdi putih.
✔Elakkan Kaffien (kopi,nescafe) -durian ,pisang, minuman bergas,Alcohol,berais
✔Cara makan: -2biji sehari setengah jam ke atas sebelum sarapan.cth:pkul8 mkn jsa,pkul8.30 ke atas boleh sarapan.jangan tak makan langsung!! Walaupun jsa akn sekat selera kita,kita kena makan jugak sebab nak alas perut.
✔untuk kesan yang cepat banyakkan makan buah dan bersenam.
✔Even tak lalu nak makan, tapi gantikan dengan makanan yg berkhasiat & tinggi protein. lebihkan buah,sayur,ikan & susu. kurangkan minyak plsss!!! daging & ayam 2 minggu sekali boleh la… pape pun korang kena lah amalkan pemakanan yg seimbang,ok!
✔Korang mesti aim dalam diri untuk ape korang beli n mkn jsa ni. So korang mesti ikut peraturan.
Ingat!Setkan kan dalam otak.. Ikut peraturan,korang akn bahagia di kemudian hari. Mantain selama sebulan!
Tinggalkn ais utk sebulan,tinggalkan manis untuk sebulan,tinggalkn makanan berlemak untuk sebulan. Berusaha dulu kemudian tawakal.
Insha allah jsa mmg byk membantu. Kne semangat! Naik kn semangat korang !! Sy tahu anda boleh buat. Any question boleh direct tnya admin sms/whatsapp 01126271834 😉
✔Dapat kan BMI yg sesuai dgn umur, berat & ketinggian…dah dapat BMI yg nk, stop amik Jsa..maintain kan ..amal kan gaya hidup yang sihat.

6) Jamu surut ayu kesan sampingan/jamu surut ayu bahaya tak?

InsyaAllah takde sebab bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih. Pastikan jamu surut ayu ori.

Surut ayu original dan tiruan

jamu surut ayu original dan tiruan

 

7) Berkesan ke Jamu Surut Ayu obat diet Ni?

Berkesan ke tidak tu bergantung kepada pada kadar metabolisma dan badan setiap individu. Tempoh yang diperlukan berbeza..ada sesetengah metabolisma badan yang boleh terima ada yang tak boleh langsung. Apa yang boleh cakap..KENA CUBA..Try..Berusaha dulu kemudian tawakal.

8)Cara makan jamu surut ayu pelangsing di bulan Ramadhan/Puasa?

Disyorkan Ambil surut selepas berbuka, lebih kan pengambilan air suam dan elakkan ais

Dah tau khasiat surut ayu dan cara makan Surut Ayu now kita tengok Testimoni surut ayu pilihan dia pula

Jamu Surut Ayu Testimoni

jamu surut ayu testimoni

Testimoni Jamu Surut Ayu

Testimoni Jamu Surut Ayu

Jamu Surut Ayu Review

Jamu Surut Ayu Review

Surut Ayu Testimoni

Surut Ayu Testimoni

Testimoni Surut Ayu

Testimoni Surut Ayu

Surut Ayu Review

Surut Ayu Review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

KOPI SURUT AYU | SURUT AYU SLIMMING COFFEE

kopi surut ayu

KOPI SURUT AYU | SURUT AYU SLIMMING COFFEE

INI KOPI SURUT AYU YE
 
COFFEE SURUT AYU NI BEST SEBAB BOLEH HILANGKAN PERUT BUNCIT Paling CEPET DALAM 3-7 HARI SAJA
 
BEST TAK …
NAK TAHU KEHEBATANNYA KENELAH CUBE DULU
 
 
KELEBIHAN KOPI SURUT AYU
 
Membantu mengurangkan berat badan
Mengempiskan perut seawal 3-7 hari selepas pengambilan
Badan terasa segar dan ringan
Membantu mengawal kolestrol
Membantu mengawal darah tinggi
Membantu mengawal kencing manis
Agen detox menyahtoksin
Melawaskan pembuangan air besar
 
CARA MINUM KOPI SURUT AYU
1 Sachet Sehari
Campurkan kopi surut ayu dengan air suam sehingga larut dan bersedia untuk diminum
SURUT AYU SLIMMING COFFEE
KOPI SURUT AYU
1 KOTAK (7SACHETS)

Jus Surut Ayu

jus surut ayu

KELEBIHAN JUS SURUT AYU

✔menjaga tingkat pH agar tetap normal
✔dapat mengurangkan berat badan
✔sesuai untuk dalaman wanita agar lebih sihat dari dalam serta luar
✔membakar lemak berlebihan
✔sesuai untuk lelaki dan perempuan
 

Cara Minum Jus Surut Ayu

1 sudu besar sehari sekali setiap hari..
kalau boleh minum tanpa ada campuran air lain.. sebap kesan lebih bagus
 

KHASIAT JUS SURUT AYU

✔MENURUNKAN BERAT BADAN
✔MENGECILKAN LAMBUNG SECARA ALAMI
✔MEMBAKAR ATAU MENGHANCURKAN LEMAK
✔MENGURANGI NAFSU MAKAN
✔MELANCARKAN BUANG AIR BESAR
✔MEMBENTUK SISTEM PENCERNAAN
✔MENGECANGKAN OTOT PERUT

Dapatkan Jamu Surut Ayu murah disini..dan pastinya Jamu Surut Ayu Original. Money back guarantee if not Surut ayu Ori. Awas dengan jamu surut ayu tiruan..Jamu surut ayu bahaya ialah jamu surut ayu fake.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Jamu Surut Ayu / Jamu Surut Ayu Price

 surut ayu

Beli 3 kotak jadi jamu surut ayu rm22 sekotak : Total rm66 Free poslaju SM, SS +RM4

Beli 5 kotak jadi jamu surut ayu rm20 sekotak :Total rm100 Free Poslaju

Beli 7 kotak jadi jamu surut ayu rm16.5 sekotak :Total rm115 Free Poslaju

 Jamu surut ayu Borong min 15: Whatsapp 01126271834 Stokis Surut Ayu Original


kopi surut ayu murah

jus surut ayu murah

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:surut ayu original,7 Kotak,RM115, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Like Jamu Surut Ayu FB : https://www.facebook.com/JamuSurutAyuTestimoni/

PRODUK LAIN

Pil Hormon Cina : Pil Cina

Vitamin C Injection : Vit C Injection

Minyak Lintah Gunung Tok Ayah : Minyak Lintah Gunung

Candy B Complex : Candy B

Catuaba Malaysia : Catuaba Malaysia

Minyak Belacak Tok Ayah : Minyak Belacak Original

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Fazidah Mokhtar

    September 14, 2016 #1 Author

    Assalamualaikum, saya berminat utk menjadi stokis. Bagaimana caranya?

    Terima kasih.

    Reply

    • admin

      September 17, 2016 #2 Author

      Wasalam..untuk pembelian borong boleh wasap 01126271834.. Min MOQ 2 dozen surut ayu..24 kotak

      Reply

  • fiz_sho

    October 4, 2016 #3 Author

    Original ke kak..? Bukan tiruan.. takde kesan effect yg bole membawa maut…?

    Reply

    • admin

      October 5, 2016 #4 Author

      Ye semestinya original..kalau tak surut ayu original ..i pulangkn blek duit..xde pape effect ..hny camp herba

      Reply

  • Anonymous

    October 10, 2016 #5 Author

    bole diambil mase period x?

    Reply

    • admin

      October 11, 2016 #6 Author

      Jamu surut ayu BOLEH diambil ketika PERIOD @ HAID utk melancarkan dan menstabilkan bg yg bermasalah period

      Reply

  • Anonymous

    October 18, 2016 #7 Author

    Kalau hamil makan boleh gugur ke

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #8 Author

      Apa ubat kurus pon tak bleh mkn ketika hamil..coz metabolisma baby dlm kandungan blum cukup stabil utk terima dos kandungan dlm ubt kurus..ubat kurus hanya utk org dewasa

      Reply

      • Anonymous

        March 6, 2017 #9 Author

        salam. sy dh amalkn jsa 3bln.tp bln ni period x dtg. mkn jsa boleh mengandung ke coz sy still amek jsa.

        Reply

        • admin

          September 4, 2017 #10 Author

          wasalam..ya bleh mengandung..waktu mengandung taj bleh makan surut ayu

          Reply

  • Mas

    October 26, 2016 #11 Author

    Sy nk tanya,..sy dh amalkan mkn pil ni dh 1 minggu,.tp kenapa sy kadang2 pusing kepala,..adakah effect dia mcm ni?lepas tu kurang pembuagan air besar sampai 4 hari x buang sampai sy kena mkn ubat buang..adakah memang mcm ni?tlg sis bagi penjelasan…terima kasih

    Reply

    • admin

      November 3, 2016 #12 Author

      Kna bykkn minum air..kurang minum air bleh sebabkn pening or sembelit.. skrg 2-4 liter shari.. dptkn panduan dn nasihat dr seller yg jual tu

      Reply

  • Anonymous

    April 4, 2017 #13 Author

    Kalau period boleh x makan pil surut ayu

    Reply

    • admin

      September 4, 2017 #14 Author

      Ya bleh xde masalah

      Reply

  • Any

    April 5, 2017 #15 Author

    Sy myusu anak umo 4bulan… campur… bf+ botol.. boleh ke mkn jamu surut ayu?

    Reply

    • admin

      September 4, 2017 #16 Author

      Tak bleh lagi

      Reply

  • Anonymous

    April 6, 2017 #17 Author

    englush patitz?

    Reply

Your email address will not be published.