Kedai Dewasa | Vimax Malaysia | Minyak Lintah | Ubat Kuat | Candy B

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax original malaysia | Vimax Pills Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax original malaysia | Vimax Pills
5
Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax original malaysia | Vimax Pills | Vimax Asli | Vimax Izon | vimax malaysia pharmacy |... Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax original malaysia | Vimax Pills

Vimax Malaysia

Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax original malaysia | Vimax Pills | Vimax Asli | Vimax Izon | vimax malaysia pharmacy | ubat kuat lelaki tradisional

Apa nak jadi ni…
73% wanita tak puas di ranjang?
 
Ini bukan perkara main-main atau suka-suka.
Oleh itu jika anda seorang lelaki yang telah mempunyai pasangan… maksudnya mempunyai isteri, sedar tidak sedar pasangan anda berkemungkinan besar merupakan salah seorang dari 73% ini dan mengalami masalah yang sama.
 
Satu kajian yang telah dilakukan di Amerika mendapati :
 
Lebih 75% dari wanita di dunia ini mahukan pasangannya mempunyai zakar yang besar dan panjang.
2 dari 3 orang wanita tidak berpuas hati dengan saiz zakar pasangan mereka.
88.7% dari para lelaki akan mencuba membesarkan saiz zakarnya walau dengan apa pun caranya.
 
Nah… kajian dan statistik telah menunjukkan kebenaran ini.
 
Anda boleh cuba bertanya terus kepada pasangan anda samada beliau puas atau tidak dengan ’performance’ anda… sah-sah memang tak akan mengaku depan anda yang beliau tidak puas.
 
Sebenarnya ada banyak faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Ianya satu penyakit sebenarnya.
 
Akibat kurangnya aktiviti pengaliran lancar darah pada bahagian zakar dan sekitarnya maka senjata utama para lelaki tersebut tidak mampu berfungsi secara maksima.
 
Ini terjadi kerana gaya hidup, gaya pemakanan serta keadaan sekeliling yang memberi kesan kepada diri para lelaki termasuk keupayaan senjata utama mereka.
 
✔Pemakanan yang banyak mengandungi toksin, bahan awet, pewarna, kondisioner serta kandungan garam-gula-lemak yang tinggi.
✔Merokok juga banyak menyebabkan kematian sel-sel dalam badan.
✔Kehidupan seharian sibuk dengan kerja dan kerja dari awal pagi hingga ke lewat petang dan kadang-kadang ke malam. Tiada masa untuk diperuntukkan bagi menjaga kesihatan diri.
✔Tekanan kehidupan samada di tempat kerja mahupun di rumah. Tekanan akibat tuntutan kewangan, tuntutan keperluan sehinggalah tekanan dari perhubungan.
 
Terlalu banyak sebenarnya faktor-faktor yang menyebabkan perkara ini berlaku. Jadi perkara ini tidak boleh dielak.
 
Cuba anda bayangkan jika 73% wanita tidak puas dalam hubungan seks mereka, berapa keratkah LELAKI yang tinggal dimana senjata ampuh mereka itu dapat berfungsi dengan baik?
Vimax Asli

Ubat vimax | ubat kuat lelaki paling berkesan | ubatkuatlelaki | ubat tahan lama untuk lelaki | ubat kuat lelaki di farmasi | ubat besarkan batang dan panjang | ubat tahan lama di farmasi | ubat kuat di farmasi | ubat untuk lelaki

Cuak kan…???
 
Mahu tidak mahu para lelaki di luar sana saya ingin berpesan… BERUBATLAH… selagi masih boleh berubat.
 
Tibalah masanya saya tunjukkan kepada penyelesaian bagi masalah ini.
 
Baiklah saya ingin perkenalkan dahulu satu produk yang bakal merealisasikan impian anda untuk memiliki bukti kelakian yang sebenar. Vimax Canada Original…
Vimax Canada Original

Vimax Malaysia | Vimax Canada Original | Vimax Asli | Vimax Izon | Vimax Malaysia Pharmacy

Hanya Vimax Malaysia Izon 3D Dupont Hologram, Saya Ulang, Vimax Malaysia bukanlah vimax dari malaysia, tetapi dikilangkan di kanada atau Usa dan dijual di malaysia. Hanya Vimax Original Izon sahaja yang ORIGINAL buat masa sekarang. Sekarang Bagaimana ubat vimax malaysia original canada membantu anda?
kebaikan vimax canada original
Vimax adalah pemakanan tambahan dalam bentuk pil yang dihasil dan diformula dari herba-herba asli terpilih dari seluruh dunia yang mempunyai kuasa yang tinggi untuk menambah saiz zakar lelaki, meningkatkan prestasi seks serta kesihatan dan membantu para lelaki mencapai tahap ereksi yang maksima.
 
Dikatakan bahawa pengamal herba-herba yang terkandung dalam Vimax Malaysia Original mampu melakukan hubungan seks sehingga 3 kali untuk satu malam dan dilakukan pada setiap malam. Memang hebat.
 

Kebaikan Vimax Original Canada

Ini kerana dengan mengamalkan Vimax ianya mampu membantu LELAKI :
✔Menyihatkan zakarnya kerana pengaliran darah pada zakar akan berjalan dengan lancar.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk. Ini kerana masalah mati pucuk menjadi antara punca ketakutan para lelaki.
✔Membantu memuaskan wanita ketika di ranjang kerana dengan kepanjangan dan saiz yang cukup besar mampu menyentuh bahagian-bahagian sensitif dalaman wanita.
✔Menambah jumlah mani aktif kepada para lelaki.
✔Untuk beraksi lebih lama kerana membantu menyelesaikan masalah klimaks pra-matang.
 
Kesemua ini dapat anda miliki dengan tanpa perlu bersenam serta mengurut kerana ia dapat berfungsi bila-bila masa walau apu pun keadaan anda dengan Vimax. Namun anda digalakkan melakukan senaman bagi menambah stamina anda.
 
Jangan terkejut selepas anda menggunakan vimax original malaysia, zakar anda akan menjadi keras yang tidak pernah anda lihat dan rasa sebelum ini apabila nafsu anda memuncak.
 
Sememangnya ada banyak produk-produk seumpamanya yang mendakwa mampu meningkatkan prestasi zakar lelaki tetapi percayalah terlalu banyak produk tiruan atau yang tidak disahkan di luar sana.
 
Kebanyakkan darinya hanya menggunakan dadah dan bukan dihasilkan dari herba-herba asli.
 
Pil Vimax canada telah lama berada di pasaran seluruh dunia. Kini masuk 15 tahun ia dipasarkan. Ini membuktikan Vimax original mendapat sambutan dan memberikan banyak manfaat kepada pengamalnya.
 
Vimax dipatenkan dan mempunyai lesen Trade Mark; Health Canada product number: 159345, USA Trademark: 3307253, Canada Trademark: TMA690523 Company: Pillsexpert, Izef LLC.
 
Melalui ujian klinikal yang dilakukan terhadap 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan dengan menggunakan Vimax.
 
Vimax Malaysia Original Canada adalah 100% selamat dan semulajadi. Hanya herba berkualiti tinggi diguna untuk hasilkan Vimax. Boleh diguna oleh lelaki berusia 18-78 tahun
 
Vimax adalah 100% selamat dan semulajadi. Dengan kehebatan herba-herba yang digunakan serta “Technology Smart Dose” pengguna VIMAX tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi.
 

Mari lihat apakah herba-herba yang terkandung di dalam Vimax original canada

Benih Menggetar (Seman Cuscutae)
Benih menggetar dikenali sebagai tonik yang menguatkan buah pinggang dan digunakan secara meluas untuk memulihkan masalah seksual seperti mati pucuk, pelepasan air kecil waktu malam, ejakulasi pra-matang.
 
Saw Palmetto Powder
Dikenali untuk merangsang libido yang rendah pada lelaki dan meningkatkan tenaga seksual. BPH menemukan bahawa ekstrak saw palmetto mengurangkan radang prostat dengan kadar 13%.
 
Epimedium Sagittatum 04:01 Ext (Menyalak/Kambing Girang/Kambing Miang)
Doktor/Pengamal Herba Cina melaporkan bahawa Epimedium Sagittatum/Horny Goat Weed meningkatkan libido dan meningkatkan fungsi ketegangan.
 
Hawthorne Berry (Fructus Crataegi)
Hawthorn membantu melindungi anda daripada penyakit jantung dan mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi. Sekaligus membantu pesakit kardiovaskular.
 
Cayenne / Lada
Digunakan untuk menangkis penyakit dan menstabilkan peredaran darah. Ia juga mencegah sakit jantung dari serangan jantung yang mengejut dengan meningkatkan kekuatan jantung tetapi bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu yang rosak dan juga menolong menghilang kelesuan akibat persetubuhan.
 
Panax Ginseng (akar)
Ginseng merangsang kegiatan kedua-dua fizikal dan mental dan mempunyai kesan positif terhadap kelenjar seks. Sumbangan herba ini merawat kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia juga cenderung membina darah dan sperma.
 
Gingko Biloba JKR
Tindakan herba ini boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidak upayaan saraf. Ginkgo meningkatkan peredaran darah periferi dan pengoksigenan.
 
Inosine Anhydrous
Ialah bahan semula jadi yang boleh membantu meningkatkan keupayaan badan untuk membawa oksigen, tanpa pengambilan oksigen di dalam paru-paru, jadi ia boleh bekerja lebih keras, lebih kuat. Ini adalah bukti kepada manfaat yang bagus semasa aktiviti seksual.
 
Avena Sativa Ext 10:01 (Oat Straw Ext)
Pemberi tenaga dan penggalak nafsu tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Juga dikenali sebagai Seed Milky Oat atau Oat Liar, Avena Sativa digunakan untuk merangsang kedua-dua jantina lelaki dan wanita dengan cepat dan berkesan.
 
Tribulus Terestris Powder
Tribulus Terrestris kini terkenal sebagai penggalak bagi tujuan meningkatkan daya seks. Maksud dan herba ini berasal dari bahasa Bulgaria, kajian yang dijalankan dalam tahun 1970-an, mendapati kesan ke atas testosteron meningkat dan hormon “lutenizing” di kalangan lelaki yang dimiliki oleh pasangan subur.
 

Kelebihan Vimax Canada Original

MINGGU 1-4
✔Dalam beberapa minggu anda akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.
MINGGU 4-8
✔Selepas itu, selepas 2 bulan, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga ketebalannya, anda akan dapati ia lebih lebar dan keras. Apabila anda berdiri di depan cermin, zakar anda akan kelihatan gemuk dan tebal
MINGGU 9+
✔Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia hanya mengambil masa 3 bulan sahaja untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar. Selain kepuasan pancutan mani yang berganda, air mani anda akan keluar dengan banyak sekali

Cara Makan Vimax Canada Original

1. Ambil pil vimax 1 biji (sebiji) sehari 30 minit selepas sarapan pagi atau sebelum tidur.
2. Minumlah air masak lebih atau makan buah-buahan.
3. Pastikan perut anda tidak kosong sebelum mengambil vimax
Jika anda rasa kurang selesa, minum air suam dengan kuantiti yang lebih. Amaran … jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.
Dah tau khasiat vimax malaysia dan cara makan vimax canada original now kita tengok Testimoni vimax malaysia pilihan dia pula

Testimoni vimax malaysia

Testimoni vimax malaysia

Vimax malaysia review

Vimax malaysia review

Testimoni vimax canada

Testimoni vimax canada

Vimax canada review

Vimax canada review

Testimoni vimax canada original

Testimoni vimax canada original

Vimax canada original review

Vimax canada original review

Testimoni vimax asli 

Testimoni vimax asli

Vimax asli review

Vimax asli review

Vimax Results

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
Bahan-Bahan Dalam Ubat Vimax canada original (Herba berkualiti tinggi diguna)
 
Herba yang diguna 1st grade. Kini dengan “Technology Smart Dose” Jadi anda tidak perlu menelan 2-9 kapsul sehari seperti herba-herba jenama yang lain. Hanya satu kapsul Vimax sehari sudah mencukupi. Makanlah kapsul Vimax sebiji sehari selepas sarapan pagi.

Apa Manfaat Vimax Canada Original?

Jika anda mengamalkan dan menggunakan VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
✔Keseronokan seksual yang bertambah.
✔Lebih keras, lebih panjang
✔Dorongan seks bertambah.
 

Apa Khasiat Vimax Canada Original

✔Ubat Vimax dapat menguatkan fungsi prostat. Ia juga merencat radang prostat dengan berkesan.
✔Radang Prostat dapat direncatkan sehingga 13%. Vimax dapat meningkatkan keinginan seks dan stamina.
✔Ia dapat membuatkan zakar anda kelihatan tegap di depan pasangan anda.
✔Anda akan miliki ereksi yang kuat dan keras. Ia juga membantu menguatkan aliran darah dan sekaligus ereksi anda bertambah dan zakar akan kelihatan lebih besar.
 
Ubat Vimax akan memberi ereksi yang anda perlukan. Keras seperti batu setiap masa yang anda inginkan. Tiada lagi masalah kerana ia bantu anda untuk menaikkannya.
Vimax akan pastikan darah anda lancar dan membantu anda kekal tegang dan sentiasa kuat.
 
Zakar menjadi lebih kuat dengan orgasm yang jitu.
Sekaligus menghentikan pancutan pramatang dengan menguatkan otot lantai pelvis.
Meningkatkan kesuburan sperma, mencergaskannya. (Mudah dapat zuriat)
Air mani bertambah banyak dengan pancutan yang puas dan berganda.

Untuk berapa lama penggunaan vimax malaysia original untuk kesan yang lebih baik?

Kami mencadangkan agar anda membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 botol vimax atau 9 set vimax atau 12 set vimax untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda. (sebotol vimax original canada cukup untuk 30 hari penggunaan)
 
Anda bersetuju menggunakan produk ini tanpa paksaan dari mana-mana pihak, anda perlu tahu bahawa produk ini adalah diimport daripada luar Negara. Jadi anda bertanggungjawab ke atas penggunaan tersebut.
 
“Tahukah anda kebanyakan herba yang anda makan tidak memberikan anda kesan dan tidak berupaya membantu anda?
Ini kerana herba tersebut dihasilkan secara pukal melalui kaedah makmal dan artificial (Tidak Asli)”
Oleh kerana kehebatan Vimax ini telah tersebar ke seluruh dunia maka para penipu yang ingin mengaut keuntungan mengambil kesempatan dengan mengeluarkan pil Vimax tiruan pada harga original. Vimax tiruan adalah vimax bahaya . Setiap botol Vimax asli akan ada ID khasnya yang mana di import terus dari Pill Expert Inc, USA. Vimax tiruan seperti Vimax lot 9972, vimax biru putih dan vimax asia dan ramai yang terkena. Vimax original contoh vimax izon (made in canada) atau (made in usa) dan vimax myidaman
Vimax Izon

KENALI VIMAX ORIGINAL

Vimax Original mempunyai Stiker/Hologram bewarna hijau dan mempunyai tulisan “IZON” serta mempunyai “No Siri”.Hologram itu sendiri mempunyai ciri keselamatan. Melalui hologram seperti gambar diatas.Anda boleh semak original ini pada laman web vimax dibawah.

https://www.vimaxpills.com/int/genuine.html

Panduan Menyemak Vimax Yang Betul-Betul Original Dan Selamat Di Gunakan !!!!

Step 1

Ambil Vimax anda dan lihat Number Siri pada Stiker/Hologram izon.

vimax izon

Step 2

Layari website rasmi Vimax Original https://www.vimaxpills.com/int/genuine.html

Seterusnya masukkan siri number/id number yang terdapat di hologram Izon tersebut di dalam ruangan seperti gambarjah di bawah:

Check vimax ori

Step 3

Anda akan dapat melihat seperti gambarajah di bawah sekiranya Vimax tersebut Original.

vimax original

Step 4

Jika ia nya tiruan, anda akan dapat melihat seperti gambarajah di bawah

vimax tiruan

Ingat!! Jangan tertipu dengan helah  penjual vimax yang menjual selain dari Vimax Izon beserta Number Siri..Sebelum anda membuat pembelian tengok dahulu Vimax yg di jual.

INGAT VIMAX TIRUAN MEMPUNYAI VIMAX SIDE EFFECT YANG SANGAT BAHAYA

vimax tiruan malaysia

Vimax yang dirampas ini dipercayai tiruan kerana sepatutnya diproses dan dikilangkan di Kanada bukan di Pandamaran

vimax tiruan

vimax lot 9972

Vimax Original Izon

Vimax Original Izon Dupont, ianya mempunyai ciri keselamatan yang tidak boleh ditiru iaitu 3D Hologram seperti gambar paling atas yang membolehkan anda menyemak Number Siri original nya.

Try Pil Vimax Original, sekurang-kurangnya sebotol. Tetapi kami syorkan 3 botol untuk kesan optimum! Rasai perbezaannya!
VIMAX CANADA ORIGINAL SANGAT HEBAT & ISTIMEWA UNTUK LELAKI MASA KINI !!
AYUH JANGAN BERLENGAH LAGI !!
BUAT PESANAN ANDA SEKARANG JUGA
Dapatkan Vimax Malaysia murah disini..dan pastinya Vimax Canada Original. Money back guarantee if not Vimax Original Izon.
CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Vimax Canada Original / Harga Vimax Malaysia / Vimax Malaysia Price

vimax murah

Beli 3 botol keatas Vimax original malaysia : Dapat Free 1  Stud 100 uk Spray

Vimax canada original Borong min 10: Whatsapp 01126271834 Stokis vimax malaysia original supplier | pembekal vimax original di malaysia

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:vimax canada original,6 botol,RM930, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad Razi B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 01123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : VIMAX SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : VIMAX KLANG / PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 0126744936 Zack

CASH AND CARRY / BY HAND : VIMAX RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

VIMAX KL / VIMAX COD KL / Penghantaran By Hand

(ISNIN-AHAD 10AM-12AM)

(Vimax KL, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, 3 botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah-sekarang

 

Vimax VS Bazooka Pills

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • Anonymous

    January 8, 2017 #1 Author

    Saya nak beli sendri…boleh ke…

    Reply

    • admin

      January 11, 2017 #2 Author

      Ya bleh..Wasap 01126271834

      Reply

      • Anonymous

        January 20, 2017 #3 Author

        Kat area kuala terengganu ada ke…sbb serik dah main bank in…senang bayar dapat terus….

        Reply

        • admin

          April 12, 2017 #4 Author

          terengganu xde..dkt selangor n kl saja bleh..jauh mmg pakai pos

          Reply

  • Anonymous

    April 19, 2017 #5 Author

    Daerah Port klang boleh beli sendiri ke ?

    Reply

    • admin

      April 24, 2017 #6 Author

      ya bleh..ada agen kt pandamaran

      Reply

  • riezkan

    April 19, 2017 #7 Author

    Daerah Port klang boleh beli sendiri ke ?

    Reply

    • admin

      April 24, 2017 #8 Author

      ya boleh..wasap 01126271834

      Reply

  • Anonymous

    May 29, 2017 #9 Author

    Kuala Selangor xde agen ke..

    Reply

    • admin

      May 29, 2017 #10 Author

      blum ada lagi

      Reply

  • F

    May 29, 2017 #11 Author

    Kuala Selangor xde agen ke..

    Reply

    • admin

      May 29, 2017 #12 Author

      xde buat masa ni

      Reply

  • Anonymous

    June 4, 2017 #13 Author

    saya nak beli sebotol
    COD area kl

    Reply

    • admin

      June 15, 2017 #14 Author

      bleh..whatsapp 601126271834

      Reply

  • Anonymous

    July 22, 2017 #15 Author

    Bang. Still ade lagi kea?

    Reply

    • admin

      July 24, 2017 #16 Author

      ada lg..whatsapp 01126271834

      Reply

Your email address will not be published.