Kedai Dewasa | Vimax Malaysia | Minyak Lintah | Ubat Kuat | Candy B

Menjual Pelbagai Produk Kecantikan, Kesihatan, Minyak Belacak, Minyak Lintah Gunung, Vimax Malaysia, Ubat Tahan Lama dan Macam Macam Lagi

Vitamin C Rosehip 1000mg Pahang Pharmacy Original Vitamin C Rosehip 1000mg Pahang Pharmacy Original
4.5
Vitamin C Rosehip | Vitamin C 1000mg | Vitamin C Pahang Pharmacy Original Vitamin C 1000mg (keluaran pahang Pharmacy) ini adalah antara produk Terhangat... Vitamin C Rosehip 1000mg Pahang Pharmacy Original

Vitamin C Rosehip

Vitamin C Rosehip | Vitamin C 1000mg | Vitamin C Pahang Pharmacy Original

Vitamin C 1000mg (keluaran pahang Pharmacy) ini adalah antara produk Terhangat dan terbukti berjaya memulihkan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, bekas jerawat, kulit kusam, kulit tidak sekata etc disamping menguatkan gusi dan gigi serta memberi fungsi menyihatkan tubuh badan dari dalam.
 

KANDUNGAN SETIAP TABLET VITAMIN C PAHANG PHARMA

Vitamin c 1000mg
Rosehip fruit extract – 5mg
sodium ascorbate – 563mg
calcium ascorbate – 605mg
zinc – 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract – 100mg
hesperidin – 30mg
rutin – 50mg
grape seed extract – 5 mg
 
Vitamin c pahang pharma original Dari Pahang Pharmacy.
kalau takut nak melakukan suntikan vitamin c,boleh makan vitamin c pahang pharma ni..
Vitamin C kami 100% asid ascorbic 1000mg,tanpa perisa atau pewarna tambahan dan tidak melekit
100% halal
Lulus KKM :NO KKM : MAL06051404X.
Vitamin c rosehip guardian
vitamin c 1000mg

KEBAIKAN VITAMIN C:

✔Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
✔Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
✔Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
kebaikan vitamin c rosehip 1000mg Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
✔Anti penuaan dan anti kedut
vitamin c and rosehip Mengatasi masalah resdung dan alahan
kebaikan vitamin c rosehip 1000mg Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
✔Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
✔Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
kebaikan vitamin c rosehip 1000mg Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
✔Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
✔Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
✔Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
✔Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
✔Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
✔Merawat jangkitan saluran kencing
✔Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
 

Antara kelebihan vitamin c 1000mg Pahang Pharma (NO KKM :MAL06051404X) ialah :

✔Vitamin C Rosehip malaysia Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
✔Megecilkan pori2 kulit
✔Menaikkan seri muka
✔Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
✔Vitamin C Rosehip malaysia Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
✔Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
✔Vitamin C Rosehip malaysia Merawat jerawat di wajah & badan
✔Mengurangkan jeragat pada muka
✔Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
produk Vitamin C Rosehip Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
✔Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
produk Vitamin C Rosehip Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
✔Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
✔Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
✔Vitamin C Rosehip Meningkatkan penglihatan
✔Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
✔Vitamin C Rosehip Membantu sistem peghadaman
✔Vitamin C Rosehip Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
✔Ibu mengandung juga boleh amalkan.
✔Vitamin C Rosehip Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
vitamin c pahang pharma

Kandungan Bahan-Bahan Vit C Rosehip

Kulit dan Kulit Muka
Fungsi Vitamin C Rosehip yang terkenal adalah rumusan kolagen iaitu bahan protein yang mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepas pembedahan adalah lebih cepat dengan pengambilan Vitamin C Rosehip yang tinggi.
 
Antioksidan
Vitamin C Rosehip merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok Vitamin C menghapuskan keracunan nikotin.
 
Tindakan Kardiovaskular
Vitamin C Rosehip mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah

Dos Cadangan Harian Vitamin C

Kanak-kanak
0-6 bulan : 40mg sehari
7-12 bulan : 50mg sehari
1-3 tahun : 15 mg sehari
4-8 tahun : 25mg sehari
 
Lelaki
Lelaki (umur 9-13) : 45mg sehari
Lelaki ( umur 14-18) : 75mg sehari
Lelaki (umur 19 tahun ke atas): 90mg sehari
 
Perempuan
Perempuan (umur 9-13): 45 mg sehari
Perempuan (umur 14 18): 65mg sehari
Perempuan (umur 19 ke atas): 75 mg sehari
Perempuan mengandung (umur 19 tahun ke atas): 85 mg sehari
Perempuan menyusu (umur 19 tahun ke atas): 120 mg sehari
 
Perlu diketahui bahawa saranan di atas adalah jumlah yang cukup untuk mengelakkan berlakunya simptom kekurangan vitamin C (deficiency symptom) contohnya masalah kulit kering, gusi berdarah, luka lambat sembuh, mudah mengalami lebam-lebam dan yang paling serius mendapat penyakit Scurvy. Walau bagaimanapun, vitamin C sangat mudah termusnah oleh pelbagai faktor seperti asap rokok,alkohol, ubat-ubatan, dll.
Vitamin C Penting untuk Tubuh Sihat. Jadi penting untuk kita dapatkan pengambilan vitamin C yang secukupnya sama ada daripada makanan harian ataupun supplemen.
 

VITAMIN C PAHANG PHARMA SANGAT SESUAI UNTUK SIAPA YANG MEMERLUKAN VITAMIN C DALAM DOS YANG BANYAK:

1. PEROKOK TEGAR

✔asap rokok memusnahkan vitamin C dengan cepat. perlukan vitamin C untuk membersih darah daripada logam berat dan untuk mengelakkan kerosakan buah pinggang

2. INDIVIDU YANG HIDUP DALAM KALANGAN PEROKOK

✔kajian menunjukkan perokok pasif (seperti kebanyakan kita) memerlukan lebih banyak vitamin C.

3. PESAKIT KENCING MANIS

✔perlukan vitamin C untuk menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah darah daripada menjadi keras bagi mengelakkan strok dan jantung
tersumbat

4. INDIVIDU YANG ALERGIK/ ASMA

✔vitamin c mampu meningkatkan antibody. Selain itu dapat mengurangkan keradangan kulit. Mampu melembabkan kulit kering.

5. INDIVIDU YANG MEMPUNYAI ANTIBODI YANG LEMAH.

✔Badan yang mempunyai sistem imunisasi badan yang lemah perlukan vitamin C dengan banyak untuk melawan jangkitan kuman/bacteria.

6. MENJALANI PEMBEDAHAN

✔untuk cepat baik pulih luka dan melawan jangkitan kuman

7. MENGALAMI ‘STRESS’ FIZIKAL ATAU MENTAL

✔vitamin C termusnah akibat ‘stress’

8. WARGA TUA

✔terutama jika anda juga amalkan ubat-ubatan lain

9. MENGANDUNG ATAU MENYUSUKAN ANAK

✔vitamin C banyak disalurkan kepada anak untuk perkembangan dan pertumbuhan bayi.

10. MENGAMBIL PIL PERANCANG/ ANTIBIOTIK/ PAINKILLER

✔ubatan ini boleh menyerap serta memusnahkan vitamin C.

11. MENGAMBIL ALKOHOL

✔alkohol akan memusnahkan vitamin C.

12. SESIAPA YANG MEMPUNYAI PELBAGAI MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT, BEKAS JERAWAT, KULIT KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA

13. SESIAPA YANG MENGAMBIL COLLAGEN DAN GLUTATHIONE

Kesimpulannya kita perlu mengambil vitamin C mengikut dos yang diperlukan setiap hari kerana vitamin C perlu untuk pembinaan kolagen dan penyerapan zat besi ke dalam tubuh. Kekurangan vitamin C akan menyebabkan kita mengalami masalah kulit, kulit cepat kendur dan kita kelihatan lebih tua daripada usia sebenar.
 

CARA MAKAN VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMA:

✔Telan 1 biji tablet Vitamin C Rosehip setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
✔Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan Vitamin C Rosehip secara optimum oleh badan.
 
AMARAN KERAS:
JANGAN MAKAN UDANG 8 JAM SBLM DAN SELEPAS MAKAN VIT. C
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK
 
Vitamin C Rosehip DISYORKAN PAKAR KULIT!
Rasai perbezaan tahap kesihatan dalaman dan kulit anda seawal 2 minggu!
 

Khasiat Vitamin C Pharma Pahang ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

khasiat vitamin c rosehip Meningkatkan tahap imune system
khasiat vitamin c rosehip Mengurangkan Gejala Selsema
khasiat vitamin c rosehip Mempercepatkan pemulihan luka
✔Sihatkan gusi
fungsi vitamin c rosehip Merawat asma dan elergi
fungsi vitamin c rosehip Mengelakan dari cataract
vitamin c rosehip original Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
fungsi vitamin c rosehip Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
vitamin c rosehip original Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)
Dah tau khasiat Vitamin C Pharma Pahang dan cara makan vitamin c rosehip now kita tengok Testimoni vitamin c 1000mg pilihan dia pula

Vitamin C Rosehip Testimoni

Vitamin C Rosehip Testimoni

Testimoni Vitamin C Rosehip Malaysia

Testimoni Vitamin C Rosehip

Vitamin C Rosehip Review

Vitamin C Rosehip Review

Vitamin C 1000mg Testimoni

Vitamin C 1000mg Testimoni

Testimoni Vitamin C 1000mg

Testimoni Vitamin C 1000mg

Vitamin C 1000mg Review

Vitamin C 1000mg Review

Vitamin C  Pahang Pharma Testimoni

Vitamin C Pahang Pharma Testimoni

Testimoni Vitamin C Pahang Pharma

Testimoni Vitamin C Pahang Pharma

Vitamin C Pahang Pharma Review

Vitamin C Pahang Pharma Review

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Testimoni

Vitamin C pahang pharmacy Testimoni

Vitamin C Pharma Pahang Testimoni

Vitamin C Pharma Pahang Testimoni

Vit C Rosehip Testimoni

Vit C rosehip Testimoni

Vitamin C Pahang Pharmacy Testimoni

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma Testimoni

 *Disclaimer: Individual Results may vary, and

testimonials are not claimed to represent typical results.

SOALAN YANG SELALU DIAJUKAN BERKENAAN VITAMIN C PAHANG PHARMA

S: Kandungan Vitamin C Pahang Pharma

J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 14 biji oren Sunkist!
 

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C Pahang Pharmacy?

J: kesan makan vitamin c rosehip Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.
 

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C 1000mg Pahang Pharma ni?

J: Tiada kesan sampingan jika mengikut dos yang ditetapkan. Jangan sesekali terlebih dos melebihi (2000mg) kerana ada kesan jangka pendek..Jangka panjang boleh menyebabkan kegagalan ginjal.
Kesan pengambilan Vitamin C yang berlebihan

Kesan pengambilan Vitamin C yang berlebihan

 

S: Kalau stop Vitamin C Pharma Pahang boleh maintain tak kulit kita?

J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.
 

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik vitamin c pahang pharma original ni?

J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.
 

S: Mengandung boleh makan Vitamin C Rosehip ?

J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.
 

S: Menggemukkan tak Vitamin C Rosehip ?

J: Tidak
 
Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka!
Dapatkan vitamin c pahang pharma murah disini..dan pastinya vitamin c pahang pharmacy Original. Money back guarantee if not vitamin c 1000mg pahang pharma Original.

CARA-ORDER

1)Langkah 1: Harga Vitamin C 1000mg Pahang Pharma

Vitamin C Rosehip Murah

 

Borong Vitamin c pahang pharma min 6: Whatsapp 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
cimb
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
maybank
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:vitamin c 1000mg pahang pharma,3 botol,RM150, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

tempah-sekarang

Like Vitamin C Rosehip FB: https://www.facebook.com/VitaminC1000mgRosehip/

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.